Aerobic Fitness International Movement a ajuns la II-a ediție. Trainerii și pasionații de fitness din lumea întreagă își dau întâlnire la Chișinău

Aerobic Fitness International Movement (AFIM) revine la Chișinău! Evenimentul și-a propus să aducă un plus de valoare culturii sportive din Republica Moldova, să informeze din surse sigure și credibile despre nutriție și să promoveze regimul activ de viață.

Cu siguranță vă amintiți de luna iunie a lui 2016, atunci când a avut loc prima ediție a evenimentului. Aceasta a uimit prin cele 13 show-uri oferite de opt oaspeți veniți din România și Argentina. Peste 100 de profesioniști și amatori s-au adunat din pasiune și dragoste pentru sport sub același acoperiș. Ei bine, nebunia continuă!

În calendar 13 mai este fixată ca ziua în care sportul va fi pus la loc de cinste. Elena Ozun, co-fondatoarea ABC Fitness School Moldova și organizatoarea AFIM a precizat în cadrul ediției precedente că intenționează să transforme evenimentul într-o frumoasă tradiție și s-a ținut de cuvânt!

Cea de-a doua ediție promite să surpindă prin valoarea invitaților și prin complexitatea antrenamentelor propuse. Programul include următoarele clase: Zumba fitness, Fitball Power, Metabolic Workout, Food Coaching – seminar pentru o relație sănătoasă cu mâncarea, Jumping Fitness, Metodologia predării claselor de Matabolic Workout, Functional Step, Totul despre suplimente nutritive, Seminarul Fitness-Wellness-Hapiness, Insanity Training, Pilates Into Postural Aligment. Acestea vor fi conduse specialiști acreditați la nivel internațional: Elena Ozun – Moldova, Ina Bulat- Moldova, Bogdan Vasile – România, Cosmina Stroescu – România, Alex Huhulea – România și Monica Cazan – România. Surpriza AFIM 2017 este invitatul din Nigeria – Agbomere Osomonika, unul dintre cei mai recunoscuți presenteri de Insanity Workout.

Ne-am propus să facem lumină asupra stereotipurilor legate de suplimentele sportive, să învățăm să facem din mâncare un prieten și nu un dușman, dar în special să venim cu o serie de programe de fitness noi pentru Moldova.   Agbomere Osomonika va oferi un antrenament de Insanity Workout -  cea mai solicitantă metodă de slăbire. După cum sugerează și denumirea Insanity (din engleză „nebunie”) este o adevărată provocare să duci la bun sfârșit un antrenament complet de 60 de minute, deoarece este greu și solicitant din punct de vedere fizic. Clasa este diferită de ceea ce se practică de obicei, deoarece se axează pe un antrenament bazat pe intervale de maximă intensitate. Aceasta înseamnă că în loc să faci efort intens câteva zeci de secunde și apoi să iei o pauză de câteva minute, inversezi totul. Astfel, cu o pauza de doar 30 de secunde, reprizele de efort cresc la 3 minute fiecare, ceea ce denotă că îți vei solicita corpul mai mult ca niciodată.

AFIM este convenția ce se ridică la un nivel înalt de organizare, deoarece respectă cu rigurozitate standardele internaționale de calitate. Inițiativa și aplicarea proiectului este coordonată de o echipă de profesioniști care vor asigura  confortul participanților și invitaților din străinătate.

Ți-am trezit curiozitatea și vrei să participi și la cel mai tare eveniment sportiv al primăverii? Te poți înscrie pe http://afim.abcfitness.md/ . Atenție, pachetele rezervate până pe 30 aprilie pot fi cumărate la un preț special, iar absolvenții ABC Fitness School Moldova beneficiază de 20% reducere. Te așteptăm să ardem calorii, să învățăm să trăim frumos și corect, să descoperim tehnici eficiente de fitness, să avansezi la un nivel superior dacă faci deja parte din breasla instructorilor de fitness, să aveți un weekend mai altfel alături de echipa ABC Fitness School Moldova și să scriem împreună istorie în sportul din Moldova!

Cumpără bilet online, accesând linkul https://afisha.md/ru/events/evenimente-sportive/3133/aerobic-fitness-international-movement/tickets

 

Detalii la 060 921 321

TOP