Bine ați venit, compania Xuver!!!

Xuver este o companie tânără și dinamică care este specializată în aplicații de vizualizare variate și inovatoare pentru arhitectură, design interior, design, industrie, infrastructură, catering (alimentare), vânzare cu amănuntul, petrecere a timpului liber, educație, peisaj, obiecte offshore și marine. Xuver realizează vizualizări și dezvoltă software cloud 3D.

Xuver Vă aduce în viață ideile și ambițiile. Facem acest lucru transformând schițele Dumneavoastră, desenele 2D sau modelele 3D în medii virtuale de înaltă calitate, imagini atrăgătoare și animații video scânteietoare. Convingeți-vă clienții impresii de case, apartamente, birouri, magazine, restaurante, hoteluri, grădini și lucrări de artă ca în viață. Obțineți o imagine vizuală asupra activelor cum ar fi drumurile, podurile, tunelurile, instalațiile, vehiculele, navele, avioanele sau fabricile și platformele offshore împreună cu spectatorul nostru. Xuver vă ajută să Vă prezentați oportunitățile și proiectele publicului și să le aduceți eficient pe piață.

Aduceți schița la viață și convingeți-vă clienții. Experimentați spațiul, culorile și materialele în detaliu. Experimentați-vă designul ca și cum v-ați primbla prin el.

TOP