Bucură-te de cel mai generos card de fidelitate!

Ce reprezintă cardul? Cardul de fidelitate este un concept special dezvoltat pentru a rasplati loialitatatea clienţilor nostri. Posesorul cardului de fidelitate va putea beneficia de reduceri la chiria sălilor de conferință din incinta business centrului nostru.

Avantajul principal. Aveți multe evenimente planificate si costurile pentru chiria sălilor de eveimente vă dau peste cap bugetele stabilite? Fidelity Card vă oferă 25% reducere la organizarea a trei evenimente lunar. În cadrul programul de fidelitate puteti alege pentru fiecare eveniment oricare sală fie de training, sedințe sau conferințe.

Cum poti beneficia de Fidelity Card? Rezervează pentru 3 evenimente lunare  și mai mult, orice sală fie de training, sedințe sau conferințe și vei primi cardul de fidelitate cu reducerea de 25% deja aplicată la contul de plată. Cardul poate fi transmis de către client pentru utilizare partenerilor săi/prietenilor/clienților.

*Reducerea nu include costul pentru servicii adiționale – catering, traducere simultană, servicii cazare, transfer aeroport.

TOP