Cea mai bună călătorie începe pe Tickets.md!

Tickets.md — agenție online de turism  care se dezvoltă dinamic și face parte din holding-ul turistic european TTN. „Fiecare pasager merită cel mai plăcut zbor. Noi conștientizăm că uneori este greu de a planifica totul. De aceea oferim toată experiența noastră pentru a vă ajuta să vă realizați toate visele la cele mai accesibile prețuri.”—   Director Tickets.md Ludmila Garaba, despre princiile activității companiei.

Călătoria Dvs începe cu prima pagina Tickets.md. Colaborăm cu mai mult de 750 companii aeriene. Cu ajutorul mecanismului nostru de căutare, fiecare client are posibilitatea în câteva secunde de a găsi zborurile spre direcțiea pentru care optează. Smart-căutare vă oferă nu doar cele mai ieftine alternative, dar și cele mai rapide.

Rezervarea biletelor de avion este la fel de ușoară ca și modalitatea de a fi găsite.  Achitarea biletului se poate efectua deasemenea pe site. Fiabilitatea plății și protecția totală a datelor cardurilor de plată este confirmată de certificatul internațional de securitate PCI DSS. Pentru obținerea acestui standart, sistemele de primire/transmitere și criptare a datelor trebuie să îndeplinească cele mai înalte cerințe de securitate online. De asemenea, compania Tickets.md este  acreditată de Asociația Internațională a Transportului Aerian (IATA), care garantează dreptul de vânzare a biletelor aeriene.

Achiziționarea biletelor pe Tickets.md nu este numai comod și sigur, dar și profitabil. Fiecare client participă la programul nostru de loialitate. Bonusurile acumulate pentru fiecare achiziție, călătorii le pot folosi pentru a plăti noi rezervări și de a economisi.

Pentru noi este foarte important ca planificarea călătoriei să fie la fel de plăcută și confortabilă ca și călătoria însuși. Echipa Tickets.md este întotdeauna gata să vină în ajutor și să acorde suport în soluționarea problemelor legate de rezervare, achitare, modificări a condițiilor și programului de zbor etc. Situațiile sunt diferite, dar suntem aproape de clienții noștri din momentul rezervării până la aterizarea aeronavei. "Într-o zi, la check-in, pasagerul nu a fost acceptat la zbor, deoarece sistemul "a văzut" biletul pentru adult ca bilet pentru copil. Era o eroare tehnică din partea serviciilor din aeroport. Am făcut tot posibilul ca pasagerul  să călătorească, cel târziu cu zborul următor.„ ne-a împărtășit experiența de lucru de zi cu zi Svetlana Roșca, agentul Serviciului Suport Clienți.

Ajutăm clientii si suntem recunoscători pentru participarea lor la imbunătătirea serviciului nostru. Există o evaluare independentă a companiei aeriene pe Tickets.md, creată datorită feedback-ului real al clienților noștri. Puteți cu siguranță să vă bazați pe această listă în timp ce alegeți transportatorul aerian. În plus, puteți lăsa propria opinie după călătorie, pentru a ajuta pe viitor alți călători să facă alegerea potrivită.

Suntem deschiși pentru colaborare cu partenerii. Oferim agențiilor de turism posibilitatea de a dezvolta o afacere de succes în domeniul călătoriilor. Garantăm tarife atractive și transparente partenerilor noștri și oferim o soluție online unică pentru conectarea la sistemul de rezervări. Acesta permite să rezervați, să emiteți bilete de avion, să faceți schimbări, să efectuați rambursări și să utilizați și alte servicii de călătorie. Agenții noștri oferă asistență 24/7 și sunt întotdeauna gata să vă ajute să utilizați sistemul.

Suntem inspirați de călătorii și ne străduim să facem cât mai confortabil procesul organizării lor. Clienții noștri ne ajută în acest sens. Datorită viselor și dorințelor voastre, creăm și dezvoltăm cel mai bun serviciu pentru călători.

Vă așteptăm cu drag la Tickets.md!

TOP