V-Continental Business Centru oferă soluții moderne ce răspund așteptărilor unei afaceri în materie de dotări și facilități inovative, gîndit și proiectat pentru confortul, accesibilitatea și siguranța clienților, ceea ce reprezintă soluția perfectă într-un mediu dinamic.

Propunem un spectru integru de servicii în domeniul închirierii spațiilor pentru birouri, săli de conferință și training.

Holurile spațioase, designul modern, pardoseala de granit și geamuri panoramice sunt unul din puținele elemente ce confirmă statutul Premium al Business centrului.

Pentru comoditatea clienților și partenerilor ne dorim să creăm un incubator de afaceri unde să puteți beneficia de o gamă largă de servicii fără să irosiți timpul prețios. Astfel că în incinta Businesss Centrului puteți beneficia de serviciile unei bănci, la fel și agenției de turism din hol. Pentru seminare și întîlniri de afaceri punem la dispoziție sălile de conferințe de la etajul 2 al clădirii.

Am creat locul unde vă puteți concentra la afacerile Dvs.,vă puteți impresiona clienții și vizitatorii iar noi ne vom ocupa de restul.

”V-CONTINENTAL” BUSINESS CENTER - IMAGINEA UNEI AFACERI DE SUCCES

TOP