Prea mult de lucru și prea puțin timp? Avem o soluție.

Vă reamintim, că deja pe 12 mai se va petrece seminarul lui Alexandr Fridman, despre planificare regulară a managementului. Alexandr Fridman este un adevărat expert în domeniuд planificării profesionale și a conducerii sistematice a companiei. Timp de mulți ani a examinat cum e corect să aplici business-procese, care ne ajută să optimizăm lucrul în companie.  Toate cunoștințele au fost adunate în cele din urmă în două cărți, ce au devenit mai apoi bestsellers.

 

Prezentând seminarele sale în țările CSI, Alexandr Fridman a ajuns și în Moldova, cu tema  “Tu sau Haosul: planificare profesională pentru managementul regular.” El va prezenta participanților un model efectiv de conducere, pe baza cărui oricine va putea crea propriul sistem personalizat și adoptat la necesitățile șefului.

 

Administrarea business-ului este un lucru dificil. Ați observat, că nu mai aveți timp personal, dar nici pentru companie nu vă este de ajuns? Problema constă în faptul, că ne supraîncărcăm, formulând greșit scopurile și punând în prioritate lucruri, ce mai pot aștepta. Doriți să învăți a împărți obligațiuni și să eliberați orarul de lucru? Alexandr Fridman vă va povesti, cum să aprindeți inițiativa la subordonații, ca să încetați să faceți lucrul în locul lor.

 

A lucra “permanent” și “efectiv” sunt două lucruri diferite. Puteți să vă supaîncărcați cu lucrul, dar nu veți vedea rezultate. Ați obosit de acest regim nebun? Vă rupeți în părți pentru a dovedi peste tot și nu vă ramâne timp pentru sine? Problema constă în împărțirea incorectă a muncii, în sarcinile nerezolvate la timp. Des auziți așa cuvinte, ca “n-am reușit” și “nu am avut timp” de la subordonații? Alexandr Fridman vă va povesti, cum să treceți de la cantitate la calitate și să deveniți mai efectivi.

 

Lecții și seminare pe tematica business-ului sunt de folos nu doar pentru antreprenori și manageri, dar și pentru persoanele, care doresc să înceapă o afacere. Simțiți, că aveți nevoie de o nouă experiență, de un sistem precis pentru business? Experința unui consultant profesional niciodată nu va fi de prisos, mai ales dacă simțiți că experiența proprie nu este de ajuns. Pentru o creștere profesională avansată și pentru o viziune nouă merită să veniți la seminrul lui Alexandr Fridman pe 12 mai.

 

Puteți afla mai mult și să vă înregistrați accesând link-ul:  http://fridman.kmb.md

 

Dacă au rămas întrebări : 067 482 067 (Marina).

TOP