.
Ce Spun Clienții Despre Noi

SALA DE CONFERINȚĂ

Sunteți în căutarea unei locații pentru evenimentul dvs? Un loc care vă inspiră, un loc unde să găsiți parteneri de încredere? atunci neapărat vă invităm să vizitați locația noastră.
Punem la dispoziția dvs. 3 săli de conferințe, potrivite pentru diferite tipuri de evenimente fie că e vorba de un forum de afaceri, un training pentru angajați sau un master clas cu speakeri internaționali. Sălile sunt cu dotarea tehnică completă: microfon, proiector, ecran, flipchart, laptop, iar tehnicianul nostru va fi alături de dvs pe întreaga durată a evenimentului asigurînduse că veți avea partea de cea mai plăcută exeriență.

Pentru persoane cu nevoi speciale este amenajat un grup sanitar și rampă la intrare.

Sala de Conferințe are peste 250 de mp și poate găzdui 200 - 250 persoane amplasare teatru. Sala dispune de spațiu separat pentru pauze de cafea și prînz. Sunt posibile diverse forme de amplasare a mobilierului în dependență de numărul invitaților.

SALA DE TRAINING

Are 109 mp, și o capacitate de 54 persoane la mese, stil U-Shape, sau 80 persoane amplasare teatru. La fel ca și în sala de conferințe, mesele și scaunele pot fi reamplasate, în dependență de numărul persoanelor și tematica evenimentului.

SALA DE ȘEDINȚE

Are 41 mp și este perfectă pentru traininguri, prezentări mici și workshop-uri. Are o capacitate de 22 persoane la mese, stil U-Shape și 30 persoane amplasare teatru.

SERVICII CONEXE

Pentru comoditatea clienților noștri oferim mai multe servicii adiționale: Echipamente traduceri simultane, servicii cazare, servicii transfer aeroport sau în raza orașului, servicii catering.

 

*Serviciile conexe sunt oferite la cerere, conform solicitării și nu sunt incluse în prețul chiriei.

 

”V-CONTINENTAL” BUSINESS CENTER - IMAGINEA UNEI AFACERI DE SUCCES
TOP